| Yazar |
Mesaj |
FAiX
|DTé|

|
|
Arkadaşlar dikkat ediyorum battlefield , yıllar önce çıkmış olmasına rağmen,orjinalleri pek çok yeni oyundan bile daha uzun süre raflarda kaldı,daha doğrusu tükenip yeniden geldiği çok oldu.
sizce oyunun bu derece uzun süre satışta olmasının sebebi bf42tr sitesinin bir başarısı değilmidir?
bi gün soracağım bu oyunları satanlara "bu oyunlar çok eski, neden hâla satılıyor" diye, cevabında bunu neye bağlayacağını merak ediyorum.
Bir şeyi severek üzerinde çabalamanın türkiyede nasıl değişiklikler yapabileceğini gördüm ve heyecan duydum. |
|
|
|
|
|
|
      |
 |
ök-cash
|FHtr|
|kk|

|
|
siteyi bilmem de benim çok katkım oldu
şaka bi yana portalın çok başarısı oldu; hem oyun hem de oyuncular üzerinde.. |
|
|
|
|
|
|
    |
 |
OGefr.Porta
|=eS=|
|FHtr|

|
|
"eski" oyunlar oynanmasaydı halen counterstrike oynanmazdı...  |
|
|
|
|
|
|
       |
 |
SWAT

|
|
|
     |
 |
cjx
|=eS=|

|
|
Senin sitenin de şehirciliğe katkıları yatsınamaz Faik Forever bf42tr... |
|
|
|
|
|
|
     |
 |
FAiX
|DTé|

|
|
evet ya sadece bf42tr değil 5 yıl önce açtığım sitede aynı etkiyi yarattı diyebilirim
önceden simcity oyunun sıkı oyuncularıyla açtığımız bir site sayesinde bu oyunu seven kitle genişledi ve hâla oynama hevesi sürüyor.
D&R a gidiyorum hâla orjinal simcity satıldığını görüyorum. yani simcity'de dahi aynı şey sözkonusu.
Demekki bir konuda birleşip topluluk kurmak bazen biz farkında olmasak bile bazı şeylere ilgiyi arttırıyor |
|
|
|
|
|
|
      |
 |
Barss
|RAF|

|
|
| Bence de mutlaka olmuştur. Yeter ki oyun da iyi olsun. Sim city sitesi de güzelmiş bu arada. |
|
|
|
|
|
|
     |
 |
SWAT

|
|
|
Bence de mutlaka olmuştur. Yeter ki oyun da iyi olsun. Sim city sitesi de güzelmiş bu arada.
|
City Life arada bir oynarım belediye başkanlarını eleştirmektn vaz geçtim Oynadıktan sonra adım başı hastene mi sitenir ,Marketmi yapılır..  |
|
|
|
|
|
|
     |
 |
FAiX
|DTé|

|
|
"eski" oyunlar oynanmasaydı halen counterstrike oynanmazdı...
|
counter-strike pratik bir oyun , ısınması battlefield kadar zaman almıyor dolayısıyla çoğunluğu kendine çeken ortak bir yanı var, oyunun profosyoneli sıkılsa bile internet kafe veletleri bundan sıkılmıyor ve uzun zaman oynanıyor.
İlk çıkan ww2 oyunları countercılara pek bir ağır geldi, dolayısıyla bundan sonra çıkan savaş oyunlarına da soğuk baktılar, bunlar arasında battlefieldda vardı. Ben oyunu ilk keşfettiğim zaman millete heyecanla anlatıyordum counterdan daha iyi potansityeli var diye ama bir yere kadar.
Bir zamanlar multiplayer frp ilkti ama battlefield ilklerden öte bir savaş alanında birçok şeyi kontrol edebiliyordunuz. tabi pratik olana alışan bir milletin bunun farkına varmaları için böyle bir portal olmazsa olmazdı, yani bir kaç kişiye heyecanla anlatırsınız ama birçok kişi için böyle bir aracı gerekiyor, işin güzeli o heyecana varan kişiler aynı kafa yapısında olunca ortaya böyle nadir bulunan topluluklar ve lanpartiler çıkıyor. İşte olmuş böyle bişey ve üstelik oyunun türkiyede hâla orjinali satılıyor bu iyi bir sonuç. |
|
|
|
|
|
|
      |
 |
fotifoti
|FHtr|
|WWII|

|
|
en büyük pepo başka büyük yok
inanmazsanız doğum tarihine bakın
şaka bi yana, ben siteye epeyindir niye gelmiyorum bilmiyorum , ama orjinal oyun anlayışında büyük etkisi oldugu kesin. ve fekat ülkemizde pek oyun yapılmıyor olması, sitenin ülkeye katkısı konusunu tartışılır hale getirir. ama bu sitenin değil, oyun üretemeyen ülkenin sorunudur . neyse bu kadar yeter, ben gidip klimalı bi ortam bulayım. yanıor buralar ... |
|
|
|
|
|
|
     |
 |
SWAT

|
|
en büyük pepo başka büyük yok
şaka bi yana, ben siteye epeyindir niye gelmiyorum bilmiyorum , ama orjinal oyun anlayışında büyük etkisi oldugu kesin. ve fekat ülkemizde pek oyun yapılmıyor olması, sitenin ülkeye katkısı konusunu tartışılır hale getirir. ama bu sitenin değil, oyun üretemeyen ülkenin sorunudur . neyse bu kadar yeter, ben gidip klimalı bi ortam bulayım. yanıor buralar ...
|
Fötü güzel bir Konuşma Yaptı .  |
|
|
|
|
|
|
     |
 |
spookydream

|
|
Bu site bence pek oyuncunun orjinal bf42 almasını ve bf42nin Türkiyede ünlenmesini sağlamıştır. Teşekkürler bf42tr ve pepo  |
|
|
|
|
|
|
     |
 |
FAiX
|DTé|

|
|
|
ülkemizde pek oyun yapılmıyor olması, sitenin ülkeye katkısı konusunu tartışılır hale getirir. ama bu sitenin değil, oyun üretemeyen ülkenin sorunudur
|
ben "sorun böyle çözülebiliyor" diye örnek veriyorum
Bir topluluk kurmayı düşün. bu istersen orjinal oyun üretimi ile ilgili olur
ama verimli olabileceğini görüyorsun işte bu örnekten senin anlıyacağın klima gibi...
tıkanmış veya verimsiz bir teori değil bu bahsettiğim, yani eleştirilecek bi yanı yok, tabi doğru bi iş için kullanmayı amaçladıysan  |
|
|
|
|
|
|
      |
 |
SCHUMACHER
|aoc - bft|
|DTé|
|FHtr|