| Yazar |
Mesaj |
FrOsT/BakkaLGazi
|c-[MUTA]|

|
|
pb updte sorunu ya pb nın hery enı update ı cıktıgında yukluyorum fakar her defasında benı atıyor baskalarından alıyorum updati nasıl cozucem
siteden indirdim pb webi kurudum reherin aynisinş yaptım olmadı yanı pb yuzunden bırdaha bf bıle oynanamayı dusundum ama olmuyor  |
|
|
|
|
|
|
      |
 |
PePo
Yönetici

|
|
| Son 2 seferdir PB de bu sorun var. PB cilerle bu konuda yapılan bir ropörtaj okudum. Onlar da durumun yoğunluktan kaynaklandığını söylüyorlar ve pbweb ile yapılmasını öneriyorlar. İşin kötüsü pbweb ile de her denemede olmuyor. Olana kadar tekrar deneyeceksin maalesef. PB serverlarının yoğunluğuna, yurdumuzun cılız internet çıkışı da eklenince böyle oluyor. |
|
|
|
|
|
|
       |
 |
FrOsT/BakkaLGazi
|c-[MUTA]|

|
|
|
      |
 |
KnucKLeS
|BtZ|

|
|
valla bn hep hedefe kaydet olayıyla yapıom bugune kadarda hiç sorun çıkarmadı sorun sizde galba  |
|
|
|
|
|
|
     |
 |
FrOsT/BakkaLGazi
|c-[MUTA]|

|
|
| yok bea nuk oyle yaptım da olmadı. yani denemedıgım sey kalmadı |
|
|
|
|
|
|
      |
 |
OutrageouS
|dst|

|
|
| Rapidshare a geçiriyom birazdan geçer o benim prog. mı. Hiç bi sorun çıkmıyo bf yi yeni kurdum direk bunu yaptım hiç bi sorun çıkmadı |
|
|
|
|
|
|
      |
 |
OutrageouS
|dst|

|
|
halllettim bunu pb klasörünün içine atcan ama bu siteye girince aşşadan free ye tıkla orda süre işlemeye başlıcak süre bitince download linkine tıklarsın
TIKLA |
|
|
|
|
|
|
      |
 |
FrOsT/BakkaLGazi
|c-[MUTA]|

|